22.4.2014

Kyläyhdistysaktiivit

Saatiin joku aika sitten postilaatikkoon kutsu alueellamme toimivan kyläyhdistyksen vuosikokoukseen. Miehellä oli sopivasti vapaata kyseisenä ajankohtana, joten päätimme mennä aiheuttamaan pahennusta koko perheen voimin. Meidän nuori herra nimittäin veti ihan omaa showtansa kokouksen ajan. Ilmeisesti se ei kuitenkaan haitannut, sillä puhuivat miehen ympäri hallituksen jäseneksi.

Kovasti tuntuivat olevan innoissaan uusista nuorista asukkaista, hehe. Eikä meilläkään valittamista ole, mukavaa porukkaa vaikuttivat olevan ja jos ei nyt ihan innosta hihkuen niin ainakin mielenkiinnolla jäämme katsomaan tuleeko yhdistystoiminnan kautta tutustuttua naapureihin ja muihin lähialueen asukkaisiin paremmin. Omasta asenteestahan asiat on pitkälle kiinni, kuten hyvin tiedämme.

Kyläyhdistys omistaa kauniin vanhan puukoulun tässä lähellä, jota miehen isäkin on aikanaan käynyt. Siellä järjestetään mm. hallituksen kokouksia ja muita yhdistyksen tapahtumia. Koulua myös vuokrataan juhlatilakäyttöön. Koulun yhteydessä on myös suht hyvännäköinen nurmikenttä, jalkapallokentän kokoinen. Sen tosin omistaa kaupunki, mutta varaustilanteen mukaan yhdistys on saanut sitä käyttää. Tähän mennessä koulu kenttineen on ollut aika vähällä käytöllä. Olisi mukava jos koululle saisi vaikka jotain äiti-lapsikerhoa (yllättävää että minua kiinnostaa tällainen), jumppaa, lasten iltapäiväkerhoa tai muskaria tai vaikka neulontakerhoa. Ja miehille toki myös, mistä nyt ovatkaan kiinnostuneita. Olisi tuossa kävelymatkan päässä sitten hieman tekemistä ja aikuista ihmisseuraa. Tällä hetkellä kaikki luetellunlaiset toiminnot ynnä muut palvelut sijaitsevat tosiaan keskustassa auto- tai vähintään fillarimatkan päässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.