13.3.2014

Perinnekoti-messut maaliskuun lopussa

Bongattiin tämänmoinen tapahtuma Turun messukeskuksessa. Onko joku käynyt edellisinä vuosina, onko järkeä mennä?  Vaikka taidetaan me mennä joka tapauksessa, kun kerran aika naapurissa ollaan.

Helmikuussa käytiin Rakentaminen & Sisustaminen-messuilla, ja ne oli meidän mielestä ajan haaskausta. Valmistalopakettien ja keittiöfirmojen edustajat olivat vallanneet leijonanosan näytteilleasettajien paikoista, tai ainakin siltä meistä tuntui. Niillä sitten kai on markkinointibudjetissa satsattu tapahtumamarkkinointiin. Ehkä ensi vuonna jätetään väliin.

Messut tapahtuu siis 28.3. - 30.3.2014. Me paukataan paikalle perjantaina, sillä herra on viikonlopun töissä. Voitaisiin käydä kuuntelemassa kello 15 ja 16 luennot:


"15.00 Korjausrakentamisen hiilijalanjälki. Osaamista korjausrakentamiseen -hanke, Projektivastaava Raine Asikainen, Uudenkaupungin Ammatti- ja aikuisopisto Novida. 

16.00 Vanhojen rakennusten säästävä korjausrakentaminen ja energiatehokkuus. Marianne Hemgård, Curatio ry ja rakennusrestauroinnin artenomi (AMK) Lauri Leppänen."

Onko muita tulossa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksistasi.